16. august 2021

Quiz og udstilling om fiskeriets historie på Farvergården

HVOR: Farvergården i Kerteminde, Langegade 8

HVORNÅR: 11.-12. september, kl. 10-16

Kom og oplev vores faste udstilling på museet på Farvergården, der bl.a. omhandler fiskerierhvervets historie i Kerteminde samt byen som fiskerby.

I forbindelse med VisitKertemindes temaweekend ”Lystfisker De Luxe”, der bliver afholdt d. 11.-12. september i Kerteminde, har museet arrangeret en miniudstilling om fisk og fiskeri, der bl.a. indeholder spændende og sjove historier om fiskeriet i byen, gamle billeder af fiskere samt en opskrift på den berømte egnsret ”Kertemindetorsk”.

Derudover byder vi på en quiz for hele familien, hvor I bliver sendt rundt på museet for at finde svar på en masse interessante spørgsmål om fiskeriets historie – vi garanterer, at I bliver klogere! Efterfølgende er der også en lille præmie til alle deltagere, når de har afleveret deres quizark til personalet på museet.

Farvergården er et byhistorisk museum, der både indeholder selve museet, museumsbutikken, café og den smukkeste museumshave, som vi kalder byens oase. Her kan du drikke en kop kaffe eller en kold øl og nyde havens mange blomster.